Ondernemers verdienen ruimte!


ShirleySchelkers

Het zal u niet ontgaan zijn: onlangs is door de nieuwe coalitie het regeerakkoord Rutte III afgesloten. Voor ondernemers is het goed om hierin letterlijk te lezen dat de regeringspartijen stellen dat ‘ondernemers van onschatbare waarde zijn en dat zij ruimte verdienen’. Dat laatste klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om als ondernemer je te kunnen vestigen op een locatie die bijdraagt aan het bedrijfssucces, zeker als het gaat om vestigingslocaties in Den Haag en omstreken.

Voor deze uitgave van BOG spraken we onder meer uitgebreid met wethouder Karsten Klein van de gemeente Den Haag. Hij legt uit waarom hij vaak de fietst pakt als hij in een van de Haagse stadsdelen winkels en bedrijven bezoekt.

Vader Hans en zoon Roy Van der Bijl vertellen enthousiast over de verhuizing van hun vakgarage naar Rijswijk. Het duo is op een prachtige locatie met nieuw elan begonnen aan een nieuwe, duurzame episode in het bestaan van hun bedrijf.

Een kopje koffie, of moeten we tegenwoordig zeggen een barista, op het werk is natuurlijk altijd heerlijk, maar helemaal lekker wordt het als de koffie ook nog eens afkomstig is van leverancier Wings and Roots uit Leidschendam! Waarom? Omdat bij elke bestelling een donatie wordt gedaan aan een goed doel. Richard Baars is de initiatiefnemer en geeft tekst en uitleg over zijn droom, die hij samen met zijn vrouw Gaby Heezen lijkt te hebben verwezenlijkt.

Verder besteden we aandacht aan de nieuwe locatie van het Rode Kruis in Den Haag en namen we een kijkje in het hectische leven van pakketdienst VL Mailservice, dat tegenwoordig vanuit een prachtige nieuwe locatie op bedrijvenpark Prisma in Bleiswijk opereert. Zij maken zich op voor een drukke, maar ook gezellige eindejaarsdrukte.

Het woord eindejaarsdrukte impliceert uiteraard meteen dat we zijn aanbeland in ‘de finale van 2017’. Wij hopen dat wij met BOG ook dít jaar weer een functionele bijdrage hebben kunnen leveren aan de informatievoorziening rond bedrijfsonroerendgoed in de regio Haaglanden.
Rest mij u nog fijne feestdagen en een succesvol en gezond 2018 toe te wensen!

 

shirley-schelkers
Uitgever BOG Magazine en mede-initiatiefnemer boghaaglanden.nl
shirley@sdcommunicatie.nl
T 06 511 087 23
linkedin facebook