H&W Makelaars


1d8a9745-21c1-4e1e-bb77-170f0eb94b86

H&W Makelaars bestaat sinds 1 september 1989 en richt zich zowel op de bedrijfs onroerend goed markt als op de woningmarkt. Onze kantoren zijn gevestigd in Den Haag en Capelle aan den IJssel. Ons werkgebied beslaat dan ook een groot deel van Zuid-Holland.

Een winkelpand, kantoorruimte, bedrijfsruimte, bouwgrond of beleggingsobject? Wij hebben van de deskundige begeleiding bij het kopen, verkopen, huren en verhuren ons specialisme gemaakt. Daarnaast nemen we de zorgvuldige taxatie van bedrijfspanden voor onze rekening. Als ondernemende bedrijfsmakelaars weten we wat er te huur en te koop is – maar ook wat er binnenkort beschikbaar komt. Bovendien kijken we verder dan alleen naar onroerend goed. We bieden heldere huisvestingsanalyses en maken marktaanbod inzichtelijk.

Ons doel? U helpen om het maximale rendement uit uw investering te halen. Zo nodig zoomen we daarvoor in op een breed netwerk van deskundigen, onder wie gespecialiseerde juristen en fiscalisten. In uw belang vervullen we tijdens het hele proces een doelgerichte regierol. Een open en transparante werkwijze staat steeds centraal.

H&W Makelaars hanteert een persoonlijke benadering om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Heeft u een vraag voor één van onze enthousiaste makelaars? Of kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Contact Cornelis van Wesep of Jim Molenwijk en laat u adviseren.

Cornelis van Wesep:
“De portal is voor de moderne ondernemer, zoekend naar huisvesting in de regio Haaglanden, een prima medium.”

V.l.n.r.:
Cornelis van Wesep
06 51 38 66 08
LinkedIn

Jim Molenwijk
06 53 50 00 07
LinkedIn

Bezoekadres
Prinsegracht 75B
2512 EX  Den Haag

Postadres
Postbus 85505
2508 CE  Den Haag

070 – 356 04 12
haaglanden@hwmakelaars.nl

www.hwmakelaars.nl