Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars


37e491cd-53f3-4bf3-bed0-87db416b3a4a

Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars, is een jong bedrijf maar een vertrouwde naam binnen de makelaardij in de regio Haaglanden met reeds meer dan 18 jaar makelaars- en ondernemerservaring. Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in de bemiddeling bij aan-en verhuur, aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed, waaronder winkel-, kantoor-, bedrijfs- of horecaruimten, beleggingen en het uitvoeren van taxaties.

Het belang van u als opdrachtgever staat bij ons centraal. Door onze jarenlange ervaring en opleidingen beschikken wij over de voor u van belang zijnde kennis. De vastgoedmarkt en de financiering van vastgoed is de laatste jaren geheel veranderd ten opzichte van de jaren voor 2008. Wij zijn van mening dat dit ook geldt voor het makelaarsvak. De makelaar dient daar in mee te gaan gaan. Een verkoop of verhuur is zeker geen vanzelfsprekendheid meer. Dit wil niet zeggen dat er geen transacties meer plaatsvinden. Ondernemers blijven immers ondernemen en daarbij speelt huisvesting een prominente rol. Het belang van een goed, onderbouwd en eerlijk advies aan u als opdrachtgever is een belangrijke start voor een geslaagde transactie.

Martijn de Lange, register makelaar-/taxateur RT/RMT van zowel de Kamer Wonen/MKB als van de Kamer Bedrijfsmatig vastgoed, oprichter van het gelijknamige kantoor, geboren en getogen in Den Haag (Scheveningen) is reeds meer dan 18 jaar actief in de makelaardij (NVM). Of u nu een advies nodig heeft voor uw winkel, kantoor, bedrijfsobject of een combinatie van wonen en werken, wij helpen u graag.

Martijn De Lange:
“De portal is een uitstekende aanvulling op het BOG Magazine en interessant voor ondernemers en vastgoedeigenaren. Offline media kan niet meer zonder online media.”

Martijn de Lange
Linkedin
Facebook

Bezoekadres
Colijnplein 12B
2555 HA  Den Haag

070 323 05 51
info@delangemakelaars.nl

www.delangemakelaars.nl